ASRock si seria de placi de baza Z77 la CeBIT 2012

ASRock si seria de placi de baza Z77 la CeBIT 2012

ASRock a avut si el o prezenta destul de buna la CeBIT 2012 cu noua serie de placi de baza, „bazate” pe chipset-ul Z77.

Modelul Z77 Extreme 4 ofera performante ridicate si posibilitate de conectare a doua sau mai multe placi grafice in SLI sau CrossfireX. Este pana acum singura placa din seria noua ce beneficiaza totusi o racire pasiva pe VRM-uri. Restul placilor nu au nici macar un radiator pe aceste module.

ASRock Z77e-ITX foloseste acelasi chipset de geeratie noua, care va suporta urmatoarea generatie de procesoare Intel, insa intr-un format mai deosebit: ITX. Exista doar un singur slot PCI-E x16 si doua slot-uri pentru memoria RAM, insa promite sa nu dezamageasca la capitolul performanta si detine o conectica completa.

ASRock CoreHT reprezinta un sistem bazat pe Sandy bridge, cu dimensiuni foarte reduse, capabil de performante extreme in functie de procesorul si placa grafica utilizata.

ASRock ION 3D este un sistem ce beneficiaza de platforma ION de la Nvidia si de un procesor Intel Atom. Se spune ca ar rula jocuri in 3D la un framerate decent insa nu as spune ca este cu adevarat o experienta deosebita la o rezolutie de 1024×768 sau 1280×800 pixeli.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/ASRock CeBIT 2012/”/]