14 sept. 2012 | 12:00

Apple detalieaza functionalitatea iOS 6 pe tari

ACTUALITATE
Apple detalieaza functionalitatea iOS 6 pe tari

Intr-o perioada in care este evident ca un ecosistem complex de functii nu poate fi implementat la nivel global din prima luna, Apple a decis sa creeze o pagina pentru a ne lamuri cine si ce primeste.

apple iOS

Intitulata sugestiv ,,feature availability”, aceasta ar trebui sa fie prima pagina pe care o acceseaza cineva pentru a afla ce functii vor fi sau nu disponibile in tara in care se afla sau pentru limba pe care o vorbeste. Cum era de asteptat, utilizatorii din SUA vor fi privilegiati beneficiind de toate functiile noi din iOS 6 si iPhone 5. Cireasa de pe tort a discrepantelor dintre SUA si orice alta tara este data de cladirile in format 3D care pot impresiona chiar si pe cel mai mare fan Google Maps. Tot cu aceasta ocazie aflam ca Siri inca mai este un lux de care nu vom beneficia prea curand in frumosul grai romanesc.

In alta ordine de idei, noi ca romani vom avea functional noul sistem de harti al celor de la Apple, complet cu imagini din satelit si suport pentru navigatie gratuita turn by turn, un avantaj major avand in vedere pretul unei aplicatii dedicate de navigatie din AppStore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele