Angry Birds Space ajunge si pe Windows Phone

Angry Birds Space ajunge si pe Windows Phone

 

Angry Birds Space pe Windows Phone

Daca acum ceva timp reprezentantii Rovio declarau ca utilizatorii de Windows Phone nu vor beneficia de compania pasarilor nervoase, se pare ca intre timp decizia a fost modificata. Asadar se pare ca in viitorul apropiat ultima versiune a jocului, Angry Birds Space va ajunge si pe terminalele care ruleaza sistemul de operare al celor de la Microsoft.

CEO-ul Rovio, Mikael Hed a declarat ca Nokia este unul dintre cei mai vechi parteneri ai companiei si ca seria Lumia bazata pe Windows Phone are o importanta strategica pentru dezvoltarea jocului. Asadar dupa cum scriu si cei de la ubergizmo.com, ne putem astepta ca in viitorul apropiat fanii Angry Birds sa poata juca titlul preferat indiferent de telefonul mobil sau sistemul de operare: iOS, Android, BlackBerry sau Windows Phone.

Aceasta noua decizie reprezinta un mare pas inainte atat pentru Nokia, cat mai ales pentru Windows Phone. Ambele companii vor trebui sa „lupte” pentru cele mai cunoscute titluri de aplicatii si jocuri, acesta fiind unul din principalele moduri de atragere a potentialilor clienti.

Citește și: