Allview lanseaza un facelift pentru tableta Alldro Speed

Allview lanseaza un facelift pentru tableta Alldro Speed

Alldro Speed este cea mai bine vanduta tableta a celor de la Allview cu peste 8000 de unitati in cele noua luni de la lansare. Probabil ca asta a fost unul dintre principalele criterii pentru care tableta se bucura de un facelift denumit Alldro Speed I.

Allview Alldro Speed 2

De la lansarea pe piata si pana in prezent tableta Alldro Speed a beneficiat de importante update-uri de software, cum ar fi trecerea de la Android 2.3 la 4.0, iar acum cei care isi doresc o tableta pot profita si de schimbarea la nivel de design. Alldro Speed I aduce ca principale imbunatatiri un capac din aluminiu care ii confera mai multa rigiditate si un aspect mai placut si nu in ultimul rand o memorie interna de 8GB.

De asemenea utilizatorii se vor bucura si de aplicatia Office Suite Viewer care vine preinstalata si care le permite sa vizualizeze fisiere Word, Excel si PowerPoint. Reprezentantii Allview au declarat ca se asteapta la o crestere a comenzilor si estimeaza ca pana la sfarsitul anului vor inregistra peste 15.000 de tablete Speed vandute.

Conform computerblog.ro, noua tableta Alldro Speed I este deja disponibila in magazinele de profil la un pret recomandat de 574 lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: