Samsung SHV-E120L – un alt telefon HD

Samsung SHV-E120L – un alt telefon HD

Ieri vorbeam despre noul LG LU6200, a carui atractie principala este ecranul 720p, iar astazi ii avem in prim-plan pe cei de la Samsung care se pare ca au realizat un telefon extrem de asemanator. In nici un caz nimeni nu acuza pe nimeni de plagiat, insa este curios cum doua companii coreene reusesc sa anunte aproape simultan doua dispozitive asemanatoare.

Dupa cum probabil v-ati dat seama noul Samsung SHV-E120L are acelasi tip de display HD ca si omologul sau de la LG, insa acesta este putin mai mare, oferind o diagonala de 4.7 inci. Procesorul este unul foarte asemanator, un Snapdragon de la Qualcomm dual-core de 1.5 GHz, memoria RAM insumeaza 1 GB, avem de a face cu antenele clasice pentru WiFi si Bluetooth, insa spre diferenta de dispozitivul celor de la LG, Samsung a inclus 16 GB de memorie interna.

Deja camerele de 2 megapixeli pe partea din fata a dispozitivului si 8 megapixeli pe spate nu mai prezinta o noutate pentru nimeni, insa antena NFC este inca o raritate in cazul telefoanelor mobile. Publicatiile coreene Cetizen si iNews24 spun ca acest telefon este asteptat pe piata la sfarsitul acestei luni sau la inceputul lunii octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI