LG LU6200 in libertate

, 21 Sep, 12:30

Publicatia coreeana Money Today a pus mana pe noul terminal LG LU6200, insa i-a si facut cateva poze in libertate. Acesta se va lansa candva luna viitoare pe reteaua U+ LTE din Coreea, si se lauda cu specificatii pe care nici un alt telefon cu Android nu le are in acest moment.

Display-ul este bazat pe tehnologia AH-IPS si masoara 4.5 inci pe diagonala, insa atractia principala este rezolutia la care acesta afiseaza semnalul video pe acesta: 720p. Da, LU6200 este un telefon cu display HD, unul din putinele astfel de dispozitive de pe piata. Nici procesorul nu este tocmai comun, acesta fiind un dual-core la 1.5 GHz, iar memoria RAM insumeaza 1 GB. Din pacate, ca si in cazul altor telefoane LG, acesta include doar 4 GB de memorie interna, utilizatorii fiind nevoiti sa se bazeze pe carduri microSD pentru continut media.

Desi se va lansa cu versiunea 2.3.5 de Android Gingerbread, Money Today sustin ca noul terminal va fi Ice Cream Sandwich Ready. Momentan acest device se va lansa exclusiv in Coreea, fara vreo veste despre lansarea sa si pe meleaguri europene.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail