PS Vita pune bete in roate utilizatorilor si nici macar nu s-a lansat

PS Vita pune bete in roate utilizatorilor si nici macar nu s-a lansat

ps vita

Nu stiu daca ati urmarit evolutia informatiilor legate de urmatorul PlayStation portabil, Vita, insa lucrurile nu par foarte roz din multe puncte de vedere. Primele indicatii sugerau ca, daca respectivul dispozitiv este folosit de mai multi utilizatori, care in teorie au varste diferite, isi doresc si au dat banii pe alt continut si, in definitiv au conturi separate de acces la PSN, singurul lucru pe care trebuiau sa il faca pentru a schimba numele de utilizator era sa schimbe cardul de memorie.

In aceste zile, insa, intr-un email primit de la SONY de cei de la Wired, realitatea este descrisa ca fiind alta. Singura cale pentru a schimba contul de utilizator folosit pentru un PS Vita este resetarea software a respectivului aparat. Astfel, abia dupa ce ati apasat butonul de reset to factory settings, ati pierdut toate fisierele de pe dispozitiv si ati schimbat si cardul de memorie, puteti schimba contul asociat aparatului.

Contul PSN este legat atat de consola hardware cat si de cardul de memorie, din acest motiv daca altcineva vrea sa va foloseaasca consola este necesara atat schimbarea cardului cat si stergerea tuturor salvarilor de pe vechiul cont.” Aceasta au fost cuvintele unui reprezentat de la SONY care a concluzionat emailul cu ideea ca ,,PlayStation Vita este gandite sa fie folosit de un singur utilizator.”

Mai vreti o problema legata de acest sistem? Daca faceti un efort sa va achizitionati un PS Vita din Japonia unde se va lansa astazi, din pacate veti mai avea o restrictie. Daca pe PS3 sau PSP, in functie de tara pe care o alegeti cand creati contul de PSN, puteti descarca continut localizat din tara respectiva, la PS Vita sunteti legat de locatia initiala, cel putin asa se pare.

 

 

Citește și: