09 dec. 2011 | 12:50

PlayStation Vita limitat la un cont de PSN per card

ACTUALITATE
PlayStation Vita limitat la un cont de PSN per card

Saptamana trecuta s-a creat un adevarat scandal in jurul deciziei celor de la Sony de a limita noua consola portabila PlayStation Vita la un singur cont de PSN intr-un moment dat. Compania japoneza incearca insa acum sa reduca din frustrarile posiblilor clienti. Cele mai noi declaratii oficiale din partea lui Crystal MacKenzie, executiv Sony, spun ca limitarea nu este pe consola ci pe card-urile de memorie.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Aceasta stituatie este comparata cu aceeasi strategie pe care au folosit-o si pe PSP, unde contul de PSN era atasat de un Memory Stick Pro Duo. Cei care vor sa foloseasca un alt cont decat cel prezent deja pe card sunt nevoiti sa il formateze, sau cum au descris cei de la Sony procesul „sa intoarca noua consola la setarile din fabrica”. Din fericire, daca dispuneti de mai multe carduri, o simpla schimbare poate duce la folosirea unui cont secundar.

Cel mai interesant este modul in care a fost abordata situatia cardurilor. MacKenzie a dezvaluit ca fiecare cont este legat de un card, insa si card-ul este legat de o singura consola. Am putea trage concluzia ca desi poti avea doua card-uri active pentru un PlayStation Vita, acestea nu pot fi folosite in consolele prietenilor fara un „Factory Reset„. Desi putem spune ca situatia este putin mai „roz”, nu este tocmai echivalentul situatiei prezente pe PlayStation 3.