Orange stationeaza cu iPhone 4S, accelereaza la Internet

, 06 Oct, 19:11

Orange ColibriOrange Romania a avut astazi un anunt de lansare, insa nu cel pe care il astepta mai toata presa locala – introducerea iPhone 4S in oferta, ci unul referitor la marirea vitezei pentru internetul mobil din Romania – pana la 43,2 Mbps in Bucuresti.

Exact cum ati citit, mega-viteza este valabila momentan doar pentru zona capitalei si aveti nevoie de un modem compatibil.

Pentru accesul la viteze de pana la 43.2Mbps, Orange ofera abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de pana la 43,2 Mbps) si Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de pana la 43,2 Mbps), in valoare de 15, respectiv 25 euro pe luna.

Daca vreti asemenea viteza si in afara Bucurestiului, mai aveti de asteptat cateva luni, reteua urmand a fi extinsa de la inceputul lui 2012.

In ceea ce priveste un anunt de lansare oficiala in Romania a proaspatului iPhone 4S, raspunsul lui Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania, a fost clar: cat de repede se poate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail