Orange are sperante: iPhone 4S in Romania inainte de sfarsitul anului

Orange are sperante: iPhone 4S in Romania inainte de sfarsitul anului

iPhone 4SSuna putin cam bizar, nu? Informatia din titlu este insa corecta, Orange nutreste speranta de a putea aduce noul iPhone 4S si in Romania chiar in acest an. Asa a declarat zilele acestea directorul executiv al operatorului telecom, Jean-Francois Fallacher, conform Mediafax.

„As vrea sa va ofer o data precisa despre lansarea iPhone 4S in Romania. Exista discutii, avem o negociere intensa cu Apple pentru a oferi iPhone 4S in Romania. Sper ca in luna noiembrie sa avem mai multe informatii.”

Asadar, asteptam pana in noiembrie.

Un lucru e cert: unul dintre primele iPhone 4S-uri intrate in Romania pe cale oficiala va ajunge la un castigator al competitiei de aplicatii web & mobile Smart IT, oferit de EuroGsm (Vezi Provocarea EuroGsm).

Fallacher a mai spus ca „Apple decide lansarea iPhone 4S in fiecare tara. Suntem in discutii cu Apple pentru a grabi aceasta decizie.”

Sigur companiei din Cupertino le-au fost prezentate cifre care sa le vorbeasca despre cat de multi fanboys Apple sunt in Romania. Dar le-or fi fost prezentate si cifrele neoficiale?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: