Nokia Kinetic – indoi, inclini, comanzi!

Nokia Kinetic - indoi, inclini, comanzi!

nokias-kinetic-future-flexible-screens-and-a-twisted-interface

In cadrul evenimentul de lansare pentru primele smartphone-uri Nokia cu Windows Phone, imbucurator a fost ca nu doar un set de terminale noi au fost aratate publicului, ci si un set de proiecte intr-un stadiu destul de avansat de evolutie.

Afisate in cadrul Nokia Future Lounge, o zona pe care Nokia a definit-o astfel pentru a oferi asigurari ca tehnologia prezentata are foarte mici sanse sa ajunga la utilizatorii finali in viitorul apropiate, au mai fost si alte jucarii extrem de atractive. Nokia Kinetic Device este un astfel de aparat.

Creat dintr-un material extrem de flexibil, atat aparatul cat si ecranul, Nokia Kinetic chiar daca nu pare foarte aproape de lansare este o experienta deosebita. Poate fi indoit atat pe verticala cat si pe orizantala, iar mai interesant decat atat este faptul ca respectivele indoituri actioneaza ca o metoda de interactiune cu dispozitivul.

Pentru a intelege un pic mai bine functiile Kineticului vom incepe cu cateva comenzi de interactiune cu interfata. Daca inclinati ecranul spre voi se activeaza o functie de selectie, sau „zoom in” daca vorbim de vizualizat fotografii.  In modul de redare a muzicii, pentru interactiune este folosita o interfata touch extrem de utila.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Mai multe detalii puteti vedea in clipul in de mai jos, iar legat de o lansare a unui dispozitiv de acest gen, Nokia a spus ca astfel de tehnologii sunt aratate publicului, inainte de lansare, pentru a-i atrage pe dezvoltatori de aplicatii.

Nokia Kinetic
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: