Nokia se lauda cu noile telefoane. Primele Windows Phone-uri, in Romania din 2012

Nokia se lauda cu noile telefoane. Primele Windows Phone-uri, in Romania din 2012

Nokia Lumia

Nokia si-a expus, in sfarsit, oficial primele smartphone-uri bazate pe Windows Phone, in cadrul evenimentului Nokia World 2011, care are loc in aceste zile la Londra.

Este vorba de telefoane din gama Lumia, cre ruleaza, cum spuneam, Windows Phone – Lumia 800, cu accent pe retelele sociale, si Lumia 710, despre care Dan Dragomir, prezent la Nokia World 2011, spune ca este primul smartphone complet nou si seamana cu primele modele Nokia cu Windows Phone prezentate dupa conferinta comuna Steve Ballmer / Stephen Elop de la Barcelona, ca telefoane “concept”. Nokia Lumia 710 are un design similar cu Samsung Corby, colturi rotunjite, e usor si subtire. Procesorul este tot la 1,4 Ghz, dar camera foto pare de 5 megapixeli. Windows Phone se misca bine, fara probleme deocamdata.

Referitor la Nokia 800 Lumia, Dan Dragomir il apropie foarte mult de N9, doar ca are platforma Windows Phone. Telefonul vine in culori vii (cyan, magenta si negru), are un ecran curbat ClearBlack  AMOLED de 3,7 inci, procesor de 1,4 GHz  cu accelerare hardware si un procesor grafic, memorie interna de 16GB si stocare SkyDrive gratuita de 25GB pentru imagini si muzica.

Preturile au fost anuntate la aproximativ 420 de euro pentru Lumia 800 si 270 de euro pentru Lumia 710, iar disponibilitatea in Romania va fi cel mai probabil din 2012.

Oricum, relansarea Nokia ramane sub semnul indoielii, as zice, avand in vedere terenul pierdut si noul sistem de operare folosit, inca nu foarte popular.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Nokia a lansat si patru noi terminale mobile Asha – Asha 300, Asha 303, Asha 200 si Asha 201, cu touchscreen, QWERTY si preturi de la 50 la 150 de euro.

Iata si un filmulet facut de Dan Dragomir. E ceva lume la Nokia World 2011, cica vreo 3.000 de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: