LG anunta televizoare 3D ultra definition de 84 inci

, 29 Dec, 10:34

LG face ceva schimbari in ceea ce priveste dimensiunile si nivelurile de tehnologie pe care le aduce pe piata in 2012, cum de altfel incearca orice companie inovativa, nu?

LG tocmai a anuntat ca va prezenta la CES 2012 un televizor „ultra definition” (3840×2160) de 84 inci, care sa se pupe de minune cu panoul sau OLED de 55 de inci.

Televizorul va avea integrate toate functiile Cinema 3D, cu tot ce tine de efecte, sunet, profunzime, conversie si asa mai departe, dar si Smart TV, care va include patru tipuri de control al comenzii – pe baza de voce, de rotita de control, de gesturi si de indicare directa.

Bineinteles ca de lansare in magazine si preturi nu se stie inca nimic, dar a fost anuntat, nu e suficient?

LG TV UD , LG TV 3d UD

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Scurtu Sorin Izvoraş

Toate filmele, emisiunile , in totul programele tv pot fi vizionate in real TV3D-ul creat de mine in 1995. NU necesita ochelari speciali. Am pornit din nou la drum pentru a face publica realizarea mea prin prisma relativei stagnari a actualei TVrelative3D. Nu este o gluma, poate fi explicata teoretic,dand o palmuta actualelor teorii asupra vederii umane si practic demonstratia se poate efectua oricand se doreste, repetitiv, iar gluma a fost lipsa de interes a celor indrituiti cu recunoasterea inventiei(inventiilor).

Cu respect pentru adevar
Scurtu

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail