iPhone 5 va fi anuntat pe 4 octombrie fara Steve Jobs la butoane

iPhone 5 va fi anuntat pe 4 octombrie fara Steve Jobs la butoane

Tim_cook_by_Adam_Tow1

AllThingsD, una din cele mai prestigioase publicatii online la ora actuala, a anuntat azi cu surle si trambite ca surse anonime de incredere, desigur, din anturajul Apple confirma data de 4 octombrie ca ziua in care va fi anuntata a cincea generatie a popularului iPhone.

Chiar daca, ca de fiecare data lucrurile se pot schimba extrem de repede, Apple vrea sa nu mai amane foarte mult anuntul legat de lansarea iPhone 5 deoarece din respectivul moment oricum mai dureaza cateva saptamani pana ce acesta va ajunge in mainile utilizatorilor. Avand in vedere aceste particularitati, nimeni, mai ales Apple, nu vrea sa rateze luna cadourilor, moment in care oamenii vor fi predispusi sa cheltuie sume mai mari de bani.

Pe langa lansarea noului terminal, aceasta va fi prima ocazia in care Tim Cook va deschide ceremonia si probabil va fi si singura sansa ca noul CEO sa fie apreciat de public ca un personaj demn de pozitia ocupata atatia ani de catre Steve Jobs. Noul Chief Executive Officer va prezida asupra anuntului, aparent, nu pentru ca Steve Jobs nu ar putea indeplini in continuare aceasta functie, prezenta sa la eveniment fiind posibila ca spectator, ci pentru ca actionarii si analisti au nevoie de siguranta ca Tim Cook se poate descurca si singur. Tot pe aceeasi filozofie Tim Cook va coduce festivitatile si in anii care urmeaza, aceasta fiind singura metoda de intarire a perceptiei publicului fata de rolul sau in companie.

Desi toate aceste evenimente sunt realizate cu ajutorul mai multor SVP-uri din companie, acest an nefiind o exceptie, greul va pica pe Tim Cook. La eveniment, mai sunt asteptati Scott Forstall – iOS SVP, Eddy Cue – Internet Software and Services SVP si Phil Schiller – Marketing SVP.

Legat de dispozitiv, desi au aparut cateva carcase pe internet care sugereaza cateva ,,trasaturi de caracter” ale noului terminal, decat sa ne aruncam la afirmatii de genul: Va fi mai subtire, va avea procesorul din iPad 2, va avea o camera mai buna, va avea avea iOS 5 preinstalat; mai bine asteptam cu entuziasm prima saptamana din octombrie.

 

 

 

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: