Dell lanseaza un Streak doar pentru China: Pro D43 cu Baidu Yi

, 22 Dec, 08:50

dell-streak-pro-d43

Chiar daca sunt sanse destul de mici sa interactionati cu un astfel de dispozitiv din moment ce s-a lansat in China, device-ul celor de la Dell trebuie laudat din alte motive.

Dell Streak Pro D43 este primul phoneblet cu sistem de operare Baidu Yi. D43, ca design si specificatii, este identic cu 101DL, dispozitivul japonez disponibil cu Android. Desi ati fi tentati sa faceti un experiment, acest smartphone este destinat si optimizat pentru piata din China.

Lasand la o parte procesorul dual core la 1,5 GHz si chip-ul de comunicatii HSPA quadband, noul phoneblet vine cu o aplicaticatie de comenzi vocale in mandarina, cu un nou magazin virtual de aplicatii pentru Yi, la care sea adauga si 100 Gb spatiu in cloud in care sa va puneti la pastrarea muzica si filmele de vacanta.

In principiu, platforma Yi este un Android curatat de tot ce conteaza, lipsit de acces la market si personalizat la infinit. Am mentionat ca e in chineza si lucreaza cu micro SIM-uri?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail