Castiga-ti sansa la o comunicare web de calitate cu Logitech C905!

Castiga-ti sansa la o comunicare web de calitate cu Logitech C905!

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Logitech C905/|height={500px}]

Are lentile Carl Zeiss cu autofocus, are capabilitati video HD (pana la 1600×1200), filmand cu pana la 30 de cadre pe secunda, iar rezolutia pentru foto este de pana la 8 megapixeli. Camera web portabila Logitech C905 este recomandata in special pentru notebook-uri.

Playtech.ro si Logitech pun la bataie 5 camere web portabile C905. Concursul se desfasoara in perioada 11 – 30 octombrie.

Daca iti doresti o comunicare de calitate cu prietenii sau colegii, completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si… succes!

 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.

 

Intrebare:

Ce rezolutie video are webcam-ul Logitech C905?

 

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului webcam Logitech C905 HD sunt: Camburu Bogdan din Bucuresti, Piciorgros Dumitru-Florin din Drobeta Turnu-Severin, Andrea Kollo din Cluj-Napoca, Dumitrica Razvan din Bucuresti, Patru Aniel Marius din Bucuresti.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

Citește și:
Etichete: