11 aug. 2016 | 12:02

Warner Bros și DC, date în judecată din cauza filmului Suicide Squad

ENTERTAINMENT
Warner Bros și DC, date în judecată din cauza filmului Suicide Squad

Unii oameni s-au simțit înșelați de trailer-ele de promovare a filmului Suicide Squad.

Suicide Squad a debutat de curând pe marile ecrane din toată lumea și a dat naștere unor întâmplări extrem de ciudate. După cum probabil știți deja, filmul nu s-a bucurat de review-uri foarte bune, mulți oameni fiind nemulțumiți cu povestea, cu performanțele unor actori sau cu faptul că Joker apare în prea puține scene. În prezent, filmul are un scor foarte slab pe Rotten Tomatoes, iar acest lucru i-a supărat atât de rău pe fanii DC, încât aceștia au lansat o petiție care cere închiderea site-ului respectiv.

Însă un scoțian a considerat că un review slab nu este o metodă suficient de bună pentru a-și manifesta nemulțumirea în legătură cu Suicide Squad. În schimb, acesta decis să recurgă la o soluție mult mai drastică: un proces intentat celor de la Warner Bros și DC Comics.

După cum scrie și site-ul Geek, în ziua de azi, avem parte de numeroase scene incluse în trailerele pentru un film, dar care nu apar în versiunea finală a peliculei. Trailerele sunt create în așa fel încât să convingă cât mai mulți oameni să meargă la cinema să vadă filmul, însă, din diverse motive, unele scene pot fi eliminate pe parcurs. Nu este plăcut, dar, după cum spune și site-ul menționat mai sus, este un lucru pe care trebuie să-l acceptăm.

 

Scoțianul nu a fost de acord și a decis să dea în judecată cele două companii din cauza eliminării unor scene care fuseseră incluse în trailere, mai ales cele în care putea fi văzut Joker, personajul jucat de Jared Leto. Într-un post pe Reddit, acesta a afirmat că ar fi condus aproape 500 de kilometri pentru a vedea ”anumite scene prezentate în reclame”.

La final, acesta a părăsit sala dezamăgit și și-a cerut banii înapoi. Conform postării, angajații l-au ironizat și l-au dat afară. Acum, cu ajutorul fratelui său, el are de gând să pornească un proces, întrucât Warner și DC ar fi câștigat milioane de dolari pe baza unor imagini false.