27 iul. 2016 | 16:57

Următorul telefon Sony ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

ACTUALITATE
Următorul telefon Sony ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

Japonezii au confirmat faptul că vor organiza un eveniment în curând.

În urmă cu câteva zile, apăreau pe internet primele imagini cu cel despre care se spunea că ar putea fi următorul telefon Sony. Vă spuneam la acea vreme că primul lucru care atrăgea atenția era aspectul. Mai exact, terminalul beneficia de un design diferit de modelele din seria Xperia Z. Telefonul are dimensiuni mari mari decât cele lansate în trecut de Sony, iar marginile superioară și inferioară sunt acum plate, în timp ce marginile laterale sunt rotunjite.

Același design este observat și în două noi fotografii apărut de curând pe site-ul celor de la Phonearena. După cum menționează aceștia, telefonul are, pentru moment, numele de cod Xperia F8331 și ar putea fi prezentat în mod oficial la începutul lunii septembrie. Asta deoarece Sony a confirmat pe parcursul acestei săptămâni că va găzdui o conferință de presă pe 1 septembrie la IFA 2016, la Berlin.

Sony Xperia

Desigur, japonezii nu au specificat faptul că telefonul va fi lansat în acea zi. Conform informațiilor apărute până acum, atât camera foto de pe față, cât și cea de pe spate, vor fi capabile să înregistreze materiale video la rezoluție 4K. Aceasta ar fi o premieră în industria smartphone-urilor, iar Sony ar urma să includă și un port USB Type C. Însă nu ar trebui să vă faceți mari speranțe în ceea ce privește ecranul, din moment ce Sony ar avea de gând să implementeze unul Full HD.

Nu ar fi primul IFA din ultimii ani de zile în care Sony prezintă un flagship. Japonezii au prezentat mai multe dispozitive din seria Xperia Z, inclusiv modelul Z5, la evenimentul organizat la Berlin. Afacerea cu telefoane mobile a celor de la Sony nu merge foarte bine, iar un succes înregistrat cu acest nou model ar avea o importanță majoră pentru viitorul companiei.