04 oct. 2024 | 21:37

O femeie a urcat într-un avion RyanAir fără bilet și nimeni nu a observat

Știri generale
O femeie a urcat într-un avion RyanAir fără bilet și nimeni nu a observat
O femeie în vârstă a urcat într-un avion RyanAir fără bilet eroare de securitate în Aeroportul din Copenhaga.

Un incident neobișnuit și îngrijorător a avut loc pe 9 septembrie, când o femeie în vârstă a reușit să urce într-un avion RyanAir, care zbura de la Copenhaga la Pisa, fără a avea un bilet valid. Această eroare a ridicat întrebări serioase cu privire la procedurile de siguranță din aeroporturi și a stârnit preocupări în rândul familiilor pasagerilor.

Incidentul surprinzător din Copenhaga

Femeia, care tocmai ajunsese la Copenhaga după un zbor Qatar Airways din Doha, a reușit cumva să intre pe un alt avion, de această dată cu destinația Pisa, fără să aibă biletul corect. Zborul RyanAir a decolat la ora 9:06 dimineața, în timp ce familia femeii, aflată tot în aeroportul din Copenhaga, o căuta disperată, neavând idee că ea se afla deja la bordul unui avion cu destinația Italia.

După aterizarea în Pisa, femeia a fost găsită confuză și rătăcind prin aeroportul italian. Autoritățile locale au fost notificate rapid și i-au oferit asistență, contactând familia acesteia pentru a o ajuta să se reîntâlnească cu cei dragi.

Reacții din partea aeroportului din Copenhaga

Incidentul a declanșat o investigație serioasă cu privire la modul în care femeia a reușit să urce într-un avion greșit, fără să fie observată de personalul aeroportului. Lise Agerley Kürstein, șefa departamentului de comunicare al Aeroportului Copenhaga, a declarat pentru Newsweek că acest incident este tratat cu maximă seriozitate. „Luăm acest incident foarte în serios. Vom ajusta și strânge liniile directoare pentru a asigura siguranța. După acest incident, am purtat discuții suplimentare cu compania aeriană și am decis să înăsprim o serie de proceduri.”

Kürstein a subliniat că femeia nu a încercat să se strecoare intenționat în avion, ci a fost o eroare care s-a produs la poarta de îmbarcare. Aceasta a precizat că verificarea biletelor și a documentelor de călătorie revine companiilor aeriene și firmelor de handling, care trebuie să se asigure că toți pasagerii au biletul corect înainte de a urca în aeronavă.

Reacții din partea companiei RyanAir

Compania RyanAir, implicată în acest incident, a confirmat faptul că femeia în vârstă a urcat greșit în avion, din cauza unei erori comise de agentul de la poarta de îmbarcare. „Acest pasager a urcat în mod incorect la bordul zborului de la Copenhaga la Pisa, după ce agentul de la poartă nu i-a verificat documentele de călătorie. Lucrăm cu agenții de handling din Copenhaga pentru a ne asigura că o astfel de eroare nu se va mai repeta,” a declarat un purtător de cuvânt al RyanAir.

Cu toate că situația a fost confuză pentru familie și autorități, nu a existat niciun risc imediat de securitate. Femeia trecuse deja prin toate controalele de securitate, iar bagajele ei fuseseră verificate, așadar nu prezenta niciun pericol pentru ceilalți pasageri sau pentru echipaj.

Aeroportul și compania aeriană au emis declarații după ce o femeie a reușit să urce într-un zbor fără a avea biletul corect.

Aeroportul și compania RyanAir au emis comunicate după ce o femeie a reușit să urce într-un zbor fără a avea biletul corect.

Consecințele incidentului

Acest incident a generat discuții ample despre siguranța și controlul pasagerilor în aeroporturi, mai ales în contextul în care femeia a reușit să treacă prin toate filtrele de securitate și să urce în avion fără un bilet valid. Deși nu s-a întâmplat nicio tragedie, acest caz subliniază necesitatea unor proceduri mai stricte și a unei atenții sporite din partea personalului din aeroporturi și al companiilor aeriene.

Din fericire, după ce a ajuns în Pisa, autoritățile italiene au reușit să gestioneze rapid situația, reunind femeia cu familia sa. Aceasta a fost o lecție importantă pentru toți cei implicați, evidențiind importanța respectării riguroase a protocoalelor de siguranță în industria aviatică.

Pe viitor, astfel de incidente vor continua să fie monitorizate și investigate pentru a preveni repetarea lor, iar siguranța pasagerilor va rămâne o prioritate absolută.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Prima miniserie franțuzească Max Original, lansată pe piață. Când va putea fi vizionată în România
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Ungurii au loc foc. Scandal monstru, s-a decis excluderea: Urâm România!
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Se dau AJUTOARE de 500 de lei! Cine primește BANII
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro