21 iul. 2016 | 01:49

LG Action Cam LTE îți pune clipurile de acțiune online în timp real

ACTUALITATE
LG Action Cam LTE îți pune clipurile de acțiune online în timp real

Noua cameră LG Action Cam LTE a fost anunțată de mult timp de cei de la LG, dar acum a fost lansată oficial.

Prima oară când am auzit de LG Action Cam LTE a fost în cadrul lansării LG G5. La momentul respectiv, a fost detaliată o serie foarte stufoasă de accesorii pentru smartphone-ul de top al companiei. Aceea era intitulată Friends și din ea făcea parte și prima cameră de acțiune a companie.

Deși se adresează acelorași utilizatori care sunt înebuniți după GoPro, Sony, Countour sau chiar și Polaroid, LG Action Cam LTE s-ar putea să aibă suficient de multe particularități în plus încât să atragă utilizatorii altor modele în curtea LG. În definitiv, nu există multe camere care să se mândrească cu posibilitatea streamingului online la calitate HD fără nici un fel de echipament suplimentar.

Pe lângă rezistența la intemperii, datorită certificării IP67 pentru anduranță la praf și apă până la 30 de minute, LG Action Cam LTE ascunde în interior un mic calculator. Aceasta are o configurație hardware similară cu un smartphone, începând cu procesorul Qualcomm Snapdragon 650 și conectivitatea LTE. Practic, dacă introduceți o cartelă SIM în ea, sunteți instant online și puteți începe streamingul unui eveniment pe YouTube fără să fie necesară prezența unui smartphone în apropiere.

Deoarece este foarte dificil să concurezi cu varietatea foarte mare de accesorii care există deja pe piață pentru branduri mai consacrate de astfel de camere, cei de la LG oferă noua Action Cam LTE cu o montură versatilă compatibilă cu multe alte sisteme de prindere.

Aplicația de mobil Action Cam, deși este opțională, vă ajustă să salvați ușor pe telefon clipuri video și imagini statice pe care le puteți partaja ulterior pe rețelele voastre favorite de socializare. Pe un smartphone cu Android 5.0 sau mai nou poate înregistra fără întrerupere până la 3 ore de conținut Full HD.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele