21 iun. 2016 | 08:38

eMAG: Revoluția Prețurilor aduce reduceri la smartphone-uri de top

Ghidul cumpărătorului
eMAG: Revoluția Prețurilor aduce reduceri la smartphone-uri de top

eMAG a început Revoluția Prețurilor, o campanie de reduceri care promite tăieri de prețuri de până la 50%. Revoluția Prețurilor la eMAG ține trei zile, de pe 21 până pe 23 iunie. 

eMAG are oferte speciale de Revoluția Prețurilor la aproape toată gama de produse, dar în acest articol vorbim despre reducerile eMAG la smartphone-uri.

Dacă vechiul telefon nu mai face față noilor aplicații sau dacă, pur și simplu, te-ai plictisit de el, noi am ales câteva modele de top care sigur îi vor satisface și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Mai jos găsiți reducerile eMAG de Revoluția Prețurilor la smartphone-uri high-end. Toate ofertele sunt disponibile AICI.

Revoluția Prețurilor – Samsung Galaxy S6 edge

Probabil cel mai râvnit smartphone din 2015 are acum un preț avantajos. Samsung Galaxy S6 Edge are un ecran de 5,1 inch curbat pe ambele părți și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Asta nu spune multe, dar vom intra în amănunte în scurt timp. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Samsung Galaxy S6 Edge este disponibi la eMAG, la un preț redus, AICI.

Huawei Mate 8 la reducere la eMAG

Huawei Mate 8 este unul dintre cele mai bune flagship-uri lansate de chinezii de la Huawei. Folosește un procesor octa-core, cu patru nuclee Cortex A-72 și patru nuclee Cortex A-53, alături de un engine grafic Mali-T880. Având în vedere ecranul cu o diagonală de 6 inci, Huawei Mate 8 poate fi încadrat ușor în categoria phablet-urilor. Telefonul este fabricat din aluminiu și sticlă 2,5D, iar ecranul, la fel ca în cazul modelului Mate S, suportă o rezoluție Full HD. Lista de specificații include un senzor Sony IMX298 de 16 megapixeli pe spate și unul de 8 megapixeli pe față. Are 3GB RAM și 32GB pentru stocare și nu îi lipsește nici senzorul pentru amprente. Îl poți cumpăra la un preț foarte bun, cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor, de AICI.

Revoluția Prețurilor la eMAG – iPhone 6

Apple se pregătește de lansarea iPhone 7, dar asta nu înseamnă că modelul lansat în urmă cu doi ani nu își va mai face treaba pentru cel puțin încă doi ani de acum încolo. eMAG are la reducere, cu ocazia Revoluția Prețurilor, un iPhone 6 cu o memorie internă de 16 GB. Camera principală este de 8 megapixeli și rămâne una dintre cele mai apreciate la nivel global, iar ecranul de 4,7 inci cu raport de aspect 16:9 este perfect pentru cei care nu vor o tabletă în buzunar. Dacă vă doreați de mul timp un iPhone 6, îl puteți achiziționa de AICI.

LG G4 la reducere la eMAG

LG G4 nu avea cum să lipsească din listă. Flagship-ul LG de anul trecut are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Camera foto este foarte bună și în lumină și în întuneric și îl poți cumpăra de la eMAG, de Revoluția Prețurilor, de AICI.