19 iun. 2016 | 13:53

Un bărbat a murit în timp ce viziona filmul The Conjuring, iar cadavrul a dispărut misterios

ENTERTAINMENT
Un bărbat a murit în timp ce viziona filmul The Conjuring, iar cadavrul a dispărut misterios

Un bărbat din India a murit din cauza unui atac de cord, în timp ce viziona The Conjuring 2, iar acesta nu e cel mai bizar lucru din toată povestea.

Inima bărbatului de 65 de ani a cedat în timp ce viziona mult-așteptatul film, la cinematograful Sri Balasubramaniar Cinema din Tiruvannamalai, un oraș din statul Tamil Nadu. A fost trimis imediat la un spital din zonă, unde i s-a constatat decesul la scurt timp.

Potrivit Times of Indiadupă ce medicii i-au trimis corpul la spitalul Tiruvannamalai Government Medical College, pentru mai multe cercetări, atât cadavrul, cât și persoana care a fost delegată să îl transporte au dispărut pur și simplu.

Nu s-a aflat între timp nicio noutate legată de misterioasa întâmplare, dar cu siguranță există o explicație perfect rațională, în ciuda faptului că mulți comentatori evocă forțe supranaturale. Asta, sau am putea avea de-a face și cu o strategie de marketing dusă la extrem.

În The Conjuring 2, Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren, care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi pe mama lor, aceștia locuind într-o casă bântuită de spirite malefice. Filmul nu a fost prea bine cotat de critici, dar se bucură de suficientă atenție în social media, mai ales din partea celor pasionați de paranormal.