10 mai 2016 | 19:47

Cum rezistă HTC 10 la zgârieturi și îndoire [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum rezistă HTC 10 la zgârieturi și îndoire [VIDEO]

HTC 10 este cel mai bun smartphone lansat de HTC de la M7 încoace și dispozitivul care ar putea salva compania de la faliment

HTC 10 are specificații de top, iar taiwanezii au luat în calcul toate cerințele și plângerile (potențialilor) utilizatori.

HTC 10 are un display Super LCD 5 de 5,2 inch cu rezoluție QHD. Este motorizat de un procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Spațiul de stocare este de 32GB și există posbilitatea de a crește spațiul printr-un card microSD. HTC are un acumulator de 3.000 mAh care ar trebui să reziste două zile fără probleme, senzor de amprentă și difuzoare stereo. Camerele foto sunt de 12, respectiv 5MP, iar ambele dispun de stabilizare optică și cea principală este de tip Ultrapixel.

HTC 10 știe să redea sunet HiRes, iar pachetul include o pereche de căști compatibile, iar încărcarea rapidă se face printr-un încărcător special de la Qualcomm care asigură că smartphone-ul este mereu la o temperatură optimă. Telefonul rulează Android 6.0, iar HTC a redus considerabil din bloatware.

Smartphone-ul nu rezistă la scufundare, dar rezistă fără probleme la stropire, dar și la temperaturi foarte scăzute (de până la -20 de grade Celsius) sau foarte ridicate (de maximum 60 de grade Celsius).

HTC 10 are un corp din aluminiu, lucru care ar trebui să-l facă foarte rezistent, iar acum avem și confirmarea. Smartphone-ul a fost zgâriat, trecut prin foc și Youtuberul JerryRigEverything a încercat să îl și îndoaie.

Rezultatele sunt f0arte bune. HTC 10 rezistă foarte bine la toate ”torturile” la care a fost supus, fiind aproape imposibil de îndoit. Toate rezultatele testului le puteți vedea în clipul de mai sus.