08 dec. 2015 | 12:51

PlayStation lansează propria aplicație mobilă pentru mesagerie

ACTUALITATE
PlayStation lansează propria aplicație mobilă pentru mesagerie

PlayStation Messages este noua metodă prin care puteți păstra legătura în permanență cu prietenii de pe rețeaua PSN.

Ultima consolă PlayStation s-a bucurat de un succes remarcabil, iar cei de la Sony vor să creeze acum o experiență și mai bună pentru utilizatori. Cum au de gând să facă acest lucru? Printr-o aplicație de mesageria, desigur. Da, încă una. Se numește PlayStation Messages și te ajută să rămâi conectat în permanență cu prietenii de pe rețeaua PSN. Astfel, poți lua o pauză la muncă pentru a vorbi cu prietenii tăi despre ultimele lor realizări din Destiny și despre cât de plictisitor a fost finalul Assassin’s Creed Syndicate.

Messages va putea fi folosită doar pentru mesagerie. În cazul în care vreți să vedeți cele mai noi oferte pe PlayStation Store sau dacă vreți să fiți siguri că prietenii voștri nu au obținut mai multe trofee, veți avea nevoie de aplicația PlayStation (disponibilă pe Android și iOS). Din fericire, aceasta și Messages au o legătură similară celei dintre Facebook și Messenger, astfel că veți putea trece dintr-una în cealaltă prin intermediul unor taburi.

În ceea ce privește disponibilitatea, PlayStation Messages poate fi descărcată pentru iOS și Android. După cum scriu și cei de la Engadget, feature-urile acesteia includ posibilitatățile de a vedea cine este online și de a trimite sticker-e prietenilor.