07 dec. 2015 | 13:46

Samsung Galaxy Note 4 primește Android 6.0 Marshmallow

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 4 primește Android 6.0 Marshmallow

Samsung Galaxy Note 4 ar fi început deja să primească ultima versiune a sistemului de operare de la Google.

În mod surprinzător, se pare că cei de la Samsung au început să livreze ultima versiune de Android pe modelele Galaxy Note 4. După cum scrie site-ul GSMArena, se pare că un editor al unei publicații din Ungaria ar fi primit deja ultima versiune a sistemului de operare. În cazul în care nu știați, numeroase zvonuri indicau faptul că Samsung Galaxy Note 4 ar fi urmat să beneficieze de Marshmallow abia în luna februarie a anului viitor, după modelele Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 Edge și S6 Edge+.

Mai mult decât atât, sunt unele telefoane mai noi decât Galaxy Note 4 care încă nu au primit Android 6.0. În ceea ce privește modificările aduse, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le menționăm în legătură cu Marshmallow. În primul rând, acesta vine cu funcția ”Screen off memo”, care permite utilizatorului să înceapă să ia notițe imediat ce a scos stylus-ul din slotul lui.

Mai mult decât atât, avem de-a face cu un nou meniu Air Command, pe care am avut ocazia de a-l vedea pentru prima oară pe modelele Samsung Galaxy Note 5 și S6 Edge+. În rest, Android 6.0 aduce noi pictograme, o interfață mai rapidă și animații mai bune. Rămâne de văzut dacă și utilizatorii de Galaxy Note 4 din alte țări vor primi sistemul de operare în perioada următoare.