25 nov. 2015 | 15:14

Dacă nu vreți să știți ce se întâmplă în noul Star Wars, există o extensie pentru asta

ACTUALITATE
Dacă nu vreți să știți ce se întâmplă în noul Star Wars, există o extensie pentru asta

Pentru cei care vor să evite cu îndârjire orice informații suplimentare despre ce se întâmplă în noul Star Wars, există o extensie de Chrome.

Internetul este prea mare pentru ca nu cumva să intrați pe un website și să vă fugă ochi pe niște detalii dintr-un un film despre care nu vreți să știți nimic până nu-l veți viziona. Dacă sunteți dependenți de Facebook, situația este și mai gravă. Pe rețeaua socială există foarte mulți utilizatori care, din exces de zel, încep să se plângă de un film sau să se mândrească în legătură cu faptul că l-au văzut, oferind detalii din el. În astfel de circumstanțe, toți ceilalți internauți au de suferit.

Situația de mai sus este și mai gravă pentru cei care au așteptat aproape 10 ani ca să vadă un nou Star Wars, doar pentru ca un site să le ofere detalii despre intrigă și să le strice iremediabil experiența de vizionare. Unele publicații online au decența să scrie la începutul unui articol SPOILER, dar din păcate nu pot aproxima cu precizie cât de sensibili sunteți voi vizavi de informațiile despre Star Wars The Force Awakens.

Pentru a preveni o situație neplăcută și a vă bucura liniștiți de noul film Star Wars ce va apărea pe marile ecran în mai puțin de o lună, există o extensie de Chrome care să vă scape complet de spoilere. Modul ei de funcționare este foarte simplu. Imediat după ce ați instalat-o din Chrome WebStore, vă scanează codul sursă al paginilor web pentru a căuta cuvintele Star Wars. Dacă acestea sunt găsite oriunde pe pagină, veți întâmpina mesajul de mai jos. În funcție de complexitatea paginii vizitate, poate dura câteva secunde până vă va fi afișată această imagine.

Partea bună este că această unealtă face o treabă foarte bună în a preveni afișarea de spoilere. Partea tristă este că nu are discernământ și poate apărea și pe site-uri cu reclame la noul film, trailere sau detalii despre distribuție sau producție pe care le știți deja. În definitiv, ține doar de voi să-i găsiți utilitatea.star-wars-spoiler-blocking-extension-640x400

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele