23 sept. 2015 | 09:30

Cutiile noilor telefoane Nexus ne oferă noi detalii

ACTUALITATE
Cutiile noilor telefoane Nexus ne oferă noi detalii

După lansarea noilor iPhone-uri la începutul acestei luni, foarte mulţi aşteaptă cu interes anunţul legat de noile dispozitive Google Nexus.

Deja de câteva luni pe internet aţi văzut o varietate foarte mare de zvonuri legate de două noi smartphone-uri ce vor fi lansate prin intermediul programului Nexus. Cu cât lansarea acestora se apropie mai mult însă, din ce în ce mai puţine aspecte sunt puse sub semnul întrebării.

În principiu va fi vorba de două telefoane cu numele Nexus 5X şi Nexus 6P. De producţia acestora se vor ocupa ce de la LG, respectiv Huawei. Cifra din numele modelului este o referinţă clară către diagonala ecranului.

Dacă mai existau unii internauţi care aveau o reticenţă vizavi de aceste denumiri, confirmarea numelor a venit zilele trecute de la editorii Android Police care au pus mâna pe nişte randări ale cutiilor în care vor fi livrate cele două aparate. După cum puteţi vedea şi voi în imaginea de mai sus, literele X şi P sunt reprezentate într-un format stilizat, iar denumirea întreagă a fiecărui model, împreună cu capacitatea de stocare integrată, sunt trecute în colţul din stânga sus. Cuvântul Nexus este amplasat în colţul din dreapta jos.

Singura dilemă care mai rămâne în aer, după publicare acestor noi imagini, ţine de participarea LG şi Huawei în realizarea aparatelor. Din păcate, nu există nici o urmă legată de brandingul celor două companii nicăieri pe aceste cutii.

Ca urmare, nu putem fi siguri dacă asiatici for fi responsabili de cele două produse. Din fericire, nu mai trebuie să aşteptăm mult pentru a afla răspunsul la întrebare. Google a confirmat deja că va avea o conferinţă pe marginea acestui subiect pe 29 septembrie, în aproximativ o săptămână. La momentul respectiv vom detalia şi noi ce se întâmplă la evenimentul Google.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele