10 ian. 2017 | 13:17

Un prototip Moto G5 Plus a ajuns la vânzare în România

ACTUALITATE
Un prototip Moto G5 Plus a ajuns la vânzare în România

Moto G5 Plus încă nu a fost anunțat oficial, dar se pare că cineva a făcut rost de un astfel de dispozitiv, pe care a și încercat să-l vândă.

Motorola se descurcă destul de bine pe segmentul telefoanelor de buget, mulțumită seriei Moto G, care a avut cel de-al patrulea dispozitiv lansat anul trecut. Având în vedere că Moto X a luat o pauză pe termen nedeterminat, e important de urmărit ce rezervă viitorul.

Se pare că un român știe deja cum stă treaba, având în vedere că acesta a scos la vânzare un prototip de Moto G5, pentru suma de aproximativ 1650 de lei. Conform anunțului de vânzare, telefonul are un display Full HD de 5,5 inci, un procesor Snapdragon 625 cu o placă video Adreno 506, o cameră foto de 13MP, 4GB de memorie RAM și 32GB de spațiu de stocare. De asemenea, acesta ar fi livrat cu Android 7, ar avea un senzor de amprentă integrat și o baterie de 3080mAh, arată androidpolice.com.

moto g5 plus

Având în vedere aceste specificații, se pare că îmbunătățirile față de modelul anterior sunt modeste. Designul păstrează liniile de la seria Z, având în vedere modulul de cameră destul de mare, de pe partea din spate a telefonului.

Sunt două variante în ceea ce privește acest Moto G5 Plus. Fie acesta este scos la vânzare chiar de către un angajat sau colaborator care a primit un astfel de dispozitiv pentru a-l testa, fie acesta a fost furat de la o astfel de persoană și scos la vânzare, ”în exclusivitate”. având în vedere că titlul de pe OLX vorbea despre un ”Moto G5 Plus unicat”.

Oricum ar fi, Motorola poate să descopere foarte ușor telefonul și să-l blocheze complet, dar și să afle de la cine a ”dispărut”, ajungând pe site-ul de vânzări. Anunțul a dispărut între timp și nu este clar dacă telefonul a fost vândut sau dacă posesorul și-a dat seama de greșeală.