03 ian. 2017 | 07:05

Deadpool deschide topul celor mai piratate filme din 2016

ENTERTAINMENT
Deadpool deschide topul celor mai piratate filme din 2016

Amatorii de piraterie au avut un an foarte bun în 2016, iar Deadpool se pare că a fost primul pe lista preferințelor când vine vorba de filme.

Deși se fac eforturi semnificative pentru scăderea ratei pirateriei la nivel global, foarte mulți internauți continuă să folosească rețeaua globală de site-uri de torrent pentru a-și satisface nevoie de divertisment. Pe întreg mapamondul există foarte multe site-uri ce propagă astfel de conținut ilegal, dar pornind de la cele mai mari dintre ele, TorrentFreak a reușit să creeze o statistică vizavi de preferințele utilizatorilor.

Deadpool a făcut valuri în 2016 în cinematografe, fiind filmul interzis minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Respectiva performanță a fost atât de surprinzătoare încât vom vedea și alte filme cu super eroi împrumutând parțial rețeta în 2017. Tot Deadpool a fost cel mai piratat film din 2016, conform celor de la TorrentFreak.

În contextul în care fiecare persoană care descarcă ilegal un film ia un procent din încasări, vă dați seama că aceasta nu este o veste foarte bună pentru creatorii filmului cu super eroi. În altă ordine de idei, cu această performanță, Deadpool se alătură liderilor în materie de seriale. Game of Thrones a fost cel mai piratat serial din 2016 în cea mai mare parte a timpului, deși în ultimele luni The Grand Tour se pare că i-a luat locul. Acesta din urmă este o producție Amazon cu aceleași caractere care au popularizat rețeta Top Gear pe BBC.

Luând în calcul încăsările și reacția fanilor, se lucrează deja intens la Deadpool 2, cu același Ryan Reynolds în spatele eroului mascat. Din păcate, Tim Miller nu va mai reveni în scaunul de regizor, o particularitatea care s-ar putea să influențeze negativ farmecul producției.

Topul celor mai piratate filme artistice din 2016, pe lângă Deadpool, mai include Batman v Superman: Dawn of Justice pe poziția a doua, urmat de Captain America: Civil War pe trei. Star Wars: The Force Awakens și X-Men Apocalypse ocupă pozițiile patru și cinci în clasament.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele