18 ian. 2017 | 08:48

Cum blochezi emailurile pe Gmail, dacă te stresează cineva

TUTORIALE
Cum blochezi emailurile pe Gmail, dacă te stresează cineva

Google oferă unul dintre dintre cele mai sigure servicii de email, dar ar fi bine să știi cum blochezi emailurile pe Gmail dacă te stresează cineva.

Au trecut mulți ani de când există Gmail. Google și-a încercat norocul cu un serviciu de email în 2004. Gratuit a fost din totdeauna, dar la începuturi, nu te puteai înscrie decât în cazul în care un prieten îți trimitea o invitație. Respectiva perioadă a fost considerată ca fiind de teste.

Întâmplarea face că, pe lângă multe servicii Google care au eșuat și au fost desființate fără urmă, Gmail a ajuns să fie un succes de proporții. Foarte mulți utilizatori au ajuns să-și înainteze emailurile de firmă către serverele Google pentru a le accesa mult mai facil prin intermediul Gmail și a aplicațiilor omonime de mobil.

Pe lângă o interfață intuitivă și ușor de folosit, Gmail are parte de actualizări constante și niște aplicații de mobil foarte bine puse la punct.

Principalul motiv pentru care utilizatorii trec la Gmail are legătură cu filtrul de mesaje spam care este surprinzător de eficient. Există însă și situații în care mesajele de care vrei să scapi nu vin sub formă de newsletter și nici nu sunt păcăleli. Pentru acestea din urmă, trebuie să înveți cum blochezi emailuri pe Gmail de la o anumită persoană, o companie sau un fost partener de afaceri.

Primul pas pentru a preveni primirea de mesaje nedorite este să intri pe căsuța de email, preferabil de pe un desktop, pentru a vedea interfața completă. Fă click pe Inbox sau Mesaje primite și caută un mesaj de la persoana cu care vrei să întrerupi orice colaborare.

Deasupra mesajului respectiv se află butonul Reply sau Răspunde. Fă click în imediata sa apropiere pe vârful de săgeată în jos și alege Blochează expeditorul ,,Adresa@expeditor”. În noua fereastră care va apărea pe ecran confirmă decizia cu un click pe Blochează. Opțional, dacă te-ai răzgândit, poți apăsa pe anulează.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele