20 ian. 2017 | 07:42

Cel mai nou trailer pentru Logan s-ar putea să te sperie

VIDEO VIDEO

Primul film Marvel din 2017 va fi Logan. Acesta se pregătește să aibă premiera în luna martie a acestui an, iar producătorii au lansat ultimul său trailer.

Există un număr important de motive pentru care v-ați putea bucura de Logan. Noul film construit în jurul caracterului Wolverine din seria X-Men pare să fie complet diferit de celelalte povești pe care le-am văzut detaliate în acest univers cinematografic. Este mult mai agresiv, personajul principal pare mult mai serios, iar glumele cu care ne-am obișnuit să ne delectăm într-un film MCU, par să lipsească cu desăvârșire.

Problema, dacă o putem percepe așa, este că acesta va fi ultimul film în care Hugh Jackman va interpreta îndrăgitul caracter. Prima oară a intrat în piele lui Wolverine în 1999. De atunci însă, într-o formă sau alta, Logan și-a mai făcut simțită prezența într-un total de 9 filme.

Ca și poveste, Logan va fi continuarea filmului The Wolverine din 2013. Va fi regizat de James Mangold, același individ care s-a aflat în spatele producției de acum patru ani. În trecut, Mangold a mai regizat Girl, Interrupted și 3:10 to Yuma.

Au existat numeroase zvonuri în legătură cu acțiunea din noul film Logan, iar trailerul publicat ieri ne mai oferă câteva detalii. În primul rând, ni se reconfirmă nivelul de agresivitate cu mult mai mare decât în majoritatea filmelor X-Men. Acesta este rezultatul faptului că va fi interzis minorilor, un trend inițiat de Deadpool în urmă cu aproximativ un an. Mai multe studiouri au ajuns de părerea că un film cu un rating de de 18+ facilitează aducerea unui număr mai mare de persoane în sălile de cinema.

Logan își ia inspirația din benzile desenate Old Man Logan scrise de Mark Millar și Steve McNiven. Acestea ilustrează un Wolverine trecut de prima tinerețe ce ajunge să se implice într-o ultimă aventură desfășurată într-un univers post-apocaliptic ce ne aduce aminte de Mad Max. În același film îl vom mai vedea pe Sir Patrick Stewart în pielea un bătrân profesor Charles Xavier.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele