21 apr. 2016 | 15:26

Acesta este smartphone-ul cu cei mai mulți megapixeli

ACTUALITATE
Acesta este smartphone-ul cu cei mai mulți megapixeli

Se zvonește în prezent că Sony pregătește un nou telefon din seria Xperia M.

Afacerea cu telefoane mobile a celor de la Sony nu este una extrem de profitabilă, dar compania japoneză nu renunță și se pare că va lansa un nou terminal cu specificații mid-range în viitorul apropiat. Potrivit site-ului Phonearena, lista de specificații a viitorului Sony Xperia M Ultra arată foarte bine, iar în cazul în care va avea și un preț accesibil, dispozitivul ar putea avea parte de un succes important pe piață.

Sony Xperia M Ultra specificații

Așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Sony Xperia M Ultra va beneficia de 3GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor personale și o baterie cu o capacitate de 4.280 mAh. Mai mult decât atât, pentru a vă garanta o autonomie cât mai bună, japonezii ar urma să implementeze tehnologiile IPS-NEO și WhiteMagic în cadrul display-ului de 6 inci, care va suporta o rezoluție Full HD.

Însă principalul lucru care va atrage atenția aici va fi ansamblul de camere foto. După cum am spus și în titlu, Sony Xperi M Ultra ar putea fi smartphone-ul cu cei mai mulți megapixeli. Asta deoarece pe spate ar putea beneficia de doi senzori de 23 de megapixeli, iar pe față, de unul de 16 megapixeli. Într-adevăr, lucrurile arată bine până acum, dar Phonearena atrage atenția asupra ecranului de mari dimensiuni, care ar putea indica faptul că telefonul va fi disponibil doar în Asia.

Sony Xperia M5, ultimul din această serie, beneficia de rezistență la apă și praf, și avea un display full HD de 5 inch. Sub el se ”ascundea” un procesor Mediatek Helio X10 cu opt nuclee tactat la 2GHz, care se apropia fără probleme de performanța oferită de unele modele de procesoare Snapdragon și 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare de 16GB putea fi extins cu un card microSD de până la 200GB, însă specificațiile tehnice care contau cu adevărat țineau de camerele foto. Pe partea din față, Xperia M5 avea un senzor de 13MP capabil să înregistreze video în format full HD, iar camera foto principală era de 21,5MP și putea filma la rezoluție 4K, cu zoom 5x.