10 nov. 2016 | 10:44

Overwatch e gratuit weekendul viitor, ca să puteți experimenta popularul FPS

Gaming
Overwatch e gratuit weekendul viitor, ca să puteți experimenta popularul FPS

Nu vom avea parte de Overwatch gratuit pentru totdeauna, dar dacă vreți să vedeți și voi despre ce vorbește lumea, nu ezitați să vi-l instalați weekendul viitor pentru o sesiune de gaming extinsă.

În cazul jocurilor care pun foarte mult accent pe componenta online a experienței de gameplay, prea puțini dezvoltatori mai fac efortul de a realiza un demo pe care să-l experimenteze jucătorii care nu sunt convinși că vor să cumpere un titlu. Call of Duty, Battlefield sau Overwatch sunt exemple clare ale acestei situații în care pasionații de FPS-uri nu le vor putea experimenta decât după ce au plătit sume de aproximativ 50 – 60 de euro.

În cazul Overwatch însă, Blizzard se pare că vrea să facă ceva diferit. Același dezvoltator cu o foarte lungă istorie în domeniu a decis să implementeze un sistem de trial pentru unul dintre cele mai populare jocuri din 2016. Este vorba de un experiment la care nu prea se aruncă foarte mulți dezvoltatori, dar care se pretează de minune pentru un joc precum Overwatch.

Blizzard a anunțat oficial pe site-ul companiei introducerea de weekend-uri gratuite pentru a vă bucura de jocurile companiei. Cel puțin pentru creatorii Diablo, conceptul nu este nou, dar este de apreciat că s-a întâmplat de mai multe ori și, cel mai probabil, nu se va opri aici. Trăgând linie, Overwatch va fi gratuit weekendul viitor de vineri 18 noiembrie, până luni – 21 noiembrie. În toată această perioadă, cei care vor face efortul de a-și instala jocul, nu vor avea parte de nici un fel de limitare, conform comunicatului oficial.

,,Pentru acest weekend gratuit, oferim acces doritorilor la întreaga colecție de 22 de eroi și 13 hărți ce pot fi jucate într-o varietate mare de moduri, inclusiv Quick Play, Custom Games și, nu în ultimul rând, recent introdusul Weekly Brawl. Jucătorii vor putea crește în nivel, vor putea dobândi Loot Boxes și debloca o varietate foarte mare de opțiuni de personalizare a caracterului.

Overwatch va fi gratuit posesorilor de PC-uri, Xbox One și PS4 weekendul viitor, iar dacă vă decideți să-l cumpărați după perioada de probă, întreaga voastră performanță dobândită peste weekend va fi portată în jocul complet.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele