25 iul. 2016 | 10:11

Modobag este primul troller motorizat cu care puteți călători

VIDEO ACTUALITATE

În cazul în care vă petreceți o cantitate semnificativă de timp prin aeroporturi cu un troller după voi, Modobag s-ar putea să fie soluția să vă deplasați mai ușor.

În contextul în care s-ar putea să mergeți într-o deplasare de muncă sau un concediu cu o cantitate semnificativă de bagaje, este foarte probabil ca bagajul vostru să nu fie unul foarte ușor. Din acest motiv, nici procesul de a-l căra dintr-o parte în alta, prin aeroport, către hotel sau prin alte mijloace de transport în comun, nu este unul foarte facil.

Pe termen lung, soluția la această problemă arzătoare ar putea veni sub forma noului Modobag, un troller devenit gadget care s-ar putea să vă facă viața mult ușoară deoarece funcționează similar cu un scooter eletric. Aflat momentan în stadiu de crowdfunding pe Indiegogo, trollerul smart și-a depășit deja targetul de 50.000 de dolari de aproape trei ori la momentul redactării acestui material.

Modul de funcționare din spatele Modobag este cât se poate de simplu. Vă așezați pe el și folosiți mânerul pentru definirea sensului de deplasare. Conform producătorului, poate atinge o viteză maximă de 13 kilometri pe oră. Partea interesantă este că a fost deja aprobat, din stadiu de proiect, de TSA și FAA, autoritățile americane responsabile de transportul aerian confirmând că poate fi folosit în aeroport și transportat în avion. Ca un bonus, include două porturi USB pe care le puteți folosi pentru a vă încărca gadgeturile favorite. O aplicație de smartphone poate fi folosită pentru a facilita localizarea trollerului.

Singura problemă pe care ați putea-o întâmpina ca utilizator de Modobag ar putea fi derivată din greutatea sa de 8,6 kilograme fără nimici în interior. În acest context, s-ar putea să fiți obligați să vă rezumați la foarte puține lucruri în bagaj, dacă vreți să vi se accepte să vă urcați cu ea în avion. Prețul pentru acest troller inovativ este de 1000 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele