07 nov. 2016 | 17:01

Mean Streets of Gadgetzan este viitorul Hearthstone

VIDEO VIDEO

Blizzard nu ne lasă să uităm cele mai importante francize ale sale, iar din acest motiv, în cadrul Blizzcon 2016, au anunțat un nou expansion pack pentru Hearthstone – Mean Streets of Gadgetzan.

Pornind de la un portofoliu de jocuri foarte bine puse la punct, cei de la Blizzard, în urmă cu aproximativ 2 ani, au lansat Hearthstone – Heroes of Warcraft. Un RPG cu cărți în format digital, titlul a câștigat un număr semnificativ de fani într-un timp relativ scurt, iar faptul că a fost disponibil atât pe PC și Mac, cât și pe Android sau iOS, i-au facilitat și mai mult adopția.

Orice joc îmbătrânește însă, iar interesul gamerilor scade fără actualizări constante. Luând în calcul acest aspect al ecuației, Hearthstone a beneficiat între timp de numeroase expansion pack-uri, unele dedicate experienței single player din joc, iar altele menite să vă ajute să vă învingeți prietenii în sesiuni acerbe de conflicte multiplayer. Din această a doua categorie face parte și Mean Streets of Gadgetzan.

Deși pare o referință către diverse gadgeturi, proaspăt anunțat la Blizzcon, Mean Streets of Gadgetzan nu face decât să include noi serii de cărți, pe lângă alte câteva actualizări aduse claselor de caractere din joc. Astfel, în timp ce One Night in Karazhan punea accent pe o serie de misiuni dintr-o aventură de proporții, noul Gadgetzan readuce în discuție aspectul competițional al Hearthstone, prin noi pachete de cărți.

Prin același nou expasion, conceptul de ,,factions” va fi introdus în joc pentru separarea claselor. De exemplu, Grimy Goons va include Hunters, Paladins și Warriors, în timp ce Kabal va avea Mage, Priest și Warlock. Ultima dintre cele trei, Jade Lotus va incorporea Druid, Rogue și Shaman. Aceste facțiuni vor fi relevante pentru anumite tipuri de cărți pe care le puteți dobândi și care vor fi multi-class. Astfel, o anumită carte precum Grimstreet Informant va pute fi utilizată doar în cadrul pachetelor pentru Hunter, Paladin sau Warrior.

Noul expansion pack va fi disponibil înainte de finalul acestui an, dar dacă vă simțiți generoși, contra sumei de 50$ puteți face pre-comandă la 50 de pachete de cărți noi folosind acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele