26 sept. 2016 | 07:47

Un Galaxy Note 2 a explodat într-un avion

ACTUALITATE
Un Galaxy Note 2 a explodat într-un avion

Samsung Galaxy Note 2 este un telefon lansat în toamna lui 2012. Chiar și după 4 ani însă, și-a ales un moment foarte prost în care să explodeze.

Samsung nu pare să dobândească nici un pic de liniște. Compania este implicată în numeroase scandaluri mediatice, iar dacă acestea ar fi singurele probleme, ar fi ideal.

Din păcate, gigantul sud coreean are și câteva procese pe rol din cauza numeroaselor smartphone-uri ce au explodat în ultimele luni. Cea mai tristă veste de care au avut parte fanii Samsung a constat în numeroase probleme întâmpinate de cei care au primit la schimb un Galaxy Note 7, pentru un alt Note 7 care era defect.

Cu alte cuvinte, dacă ați făcut o investiție fabuloasă în cel mai nou Note, cel puțin momentan, s-ar putea să fiți mai câștigați dacă optați pentru returnarea banilor sau pentru un S7 Edge.

Într-o perioadă în care prea puțini posesori de Galaxy Note 7 și-au schimbat telefonul cu altul, Samsung se pare că este implicată într-un alt scandal legat de un Note. De această dată este vorba de un Note mai vechi, deși nu este normal ca vreun telefon să explodeze, chiar și dacă a fost folosit timp de 10 ani. Evenimentul regretabil s-a petrecut într-un avion IndiGo, pe parcursul unei curse între Chennai și Singapore.

Alarmele de incendiu s-au declanșat din cauza unei cantități semnificative de fum din avion. Încercând să-și dea seama care este cauza problemei, personalul de la bordul avionului au observat că fumul ieșea dintr-unul dintre bagaje. După ce au remediat problema folosind un extinctor, și-au dat seama că de vină a fost un Galaxy Note 2 care a luat foc. După respectivul episod, avionul a aterizat fără nici un fel de alte probleme. Cei ce la Samsung au dat un comunicat de presă prin care au anunțat că ,,Ne aflăm în contact cu autoritățile relevante pentru a aduna mai multe informații.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele