11 oct. 2016 | 06:59

Câteva telefoane iPhone 6S Plus au luat foc din senin

ACTUALITATE
Câteva telefoane iPhone 6S Plus au luat foc din senin

Într-o perioadă în care a devenit imposibil să eviți știrile despre exemplare de Galaxy Note 7 care explodează, se pare că și Apple are o problemă cu dispozitive iPhone 6S Plus care prezintă simptome similare.

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe informații despre cele mai noi vârfuri de gamă de la Samsung și abilitatea lor de a exploda. La această oră, cea mai neinspirată decizie pe care ați putea-o lua este să vă investiți banii într-un Note 7. Trecând însă peste aceste particularități, în ultimele zile, cei de la Apple se confruntă cu o problemă similară, chiar dacă nu are aceleași proporții.

Momentan, este vorba de două telefoane iPhone 6S Plus care au explodat în colțuri diferite ale Americii și, din câte se pare, nu au nici un fel de legătură unul cu altul. ,,Am auzit un sfârâit, după care am auzit un pocnet și din jurul ecranului au început să iasă flăcări.” Astfel a descris evenimentul Yvette Estrada – proprietara unuia dintre exemplarele explozive. Aparent, riscurile de incendiu au fost semnificative, deoarece telefonul s-a încălzit atât de tare încât a reușit să ardă două standuri de Appe Watch care erau în preajmă pe noptieră. Din fericire, focul nu s-a extins.

Al doilea incident a fost raportat în urmă cu aproximativ o săptămână. Telefonul iPhone 6S Plus al unui student a luat foc în buzunarul de la spate, în itmp ce se afla la curs. Darin Hlavaty, proprietarul acelui exemplar a afirmat că telefonul nu era pus la încărcat și că nu mai avea baterie. În acel caz particular, este posibil ca telefonul să se fi îndoit în pantaloni pentru că s-a așezat pe el, dar asta nu justifică o explozie.

Până la această oră, cei de la Apple nu au lansat nici un comunicat de presă pe marginea subiectului, dar ar fi incorect să afirmăm că problema este foarte răspândită.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele