10 oct. 2016 | 14:51

Videoclipul acesta prezintă momentul în care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc

ACTUALITATE
Videoclipul acesta prezintă momentul în care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc

O persoană din Coreea de Sud a surprins momentul în care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc.

Samsung Galaxy Note 7 trebuia să fie unul dintre cele mai importante telefoane lansate vreodată de Samsung, însă a devenit unul dintre cele mai mari dezastre din istoria companiei. După cum știți deja, în urma numeroaselor explozii, coreenii au demarat o operațiune de înlocuire, însă problemele au continuat. Astfel, pe parcursul săptămânii trecut, au apărut mai multe știri care menționau faptul că versiuni sigure de Samsung Galaxy Note 7 explodau sau luau foc.

Potrivit publicației Phonearena, un nou phablet a luat foc în Coreea de Sud, iar de această dată, momentul a fost surprins într-un scurt videoclip. Din câte se pare, telefonul a luat foc într-un fast food Burger King, fiind al doilea caz de acest fel produs în țara respectivă. Nimeni nu a fost rănit acum, însă dacă telefonul s-ar fi aflat în buzunarul cuiva, consecințele ar fi fost mult mai grave.

În aceste condiții, nu ar trebui să ne mire faptul că mai multe surse au confirmat că, pentru un moment, gigantul oprește producerea de Galaxy Note 7. În Statele Unite, doi operatori majori de telefonie au anunțat nu doar că încetează comercializarea de Galaxy Note 7, dar refuză și să mai ofere noi unități la schimb.

Samsung a transmis un comunicat de presă prin care susține că producția telefonului Galaxy Note 7 va fi ajustată. Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat pentru Android Central, menționând că ”Samsung va ajusta temporar producția de telefoane Note 7, pentru a lua măsuri care să asigure nivelul necesar de calitate și siguranță.” Declarația nu spune prea multe cu privire la telefoane, dar nici nu e nevoie, având în vedere că a devenit evident că Note 7 are, în continuare, o problemă cu bateriile ce nu mai ține de device-uri provenind din primul lot sau din al doilea lot.