30 aug. 2016 | 10:17

Au băgat un Galaxy Note 7 într-un cub de gheață și l-au dat de pământ

VIDEO ACTUALITATE

Amatorii de distrugere a gadgeturilor se pare că nu intră niciodată în pană de inspirație, dacă avem în vedere experimente precum cel de mai sus cu un Galaxy Note 7 dat de pământ într-un cub de gheață.

Aproximativ 33 de metri este înălțimea de la care a fost trântit un Samsung Galaxy Note 7 doar de dragul divertismentului. Pentru că testul ar fi fost însă prea banal, dispozitivul a mai fost supus câtorva surse de stres. În primul rând, Samsung Galaxy Note 7 a fost lăudat de producători ca fiind foate rezistent la apă. Asta nu înseamnă neapărat că face o treabă foarte bună și la îngheț, dar aceasta a fost premisa de la care au plecat realizatorii clipului de mai sus.

Deși ce cei de la GizmoSlip au fost convinși că telefonul ar trebui să cedeze după ce a fost ținut în congelator câteva ore pentru a arăta precum în clipul de mai sus, aceeași echipă creativă a decis să-l trântească de ciment de la 100 de picioare înălțime, aproape 33 de metri.

Dacă nu aveți timp sau răbdare să vedeți întregul clip și vă gândiți care a fost deznodământul aparatului, răspunsul este surprinzător. Galaxy Note 7 a rezistat în fața ciclului de experimente și a continuat să fie funcțional chiar și după ce a fost înghețat și dat de pământ de pe o clădire. Până și display-ul a arătat foarte bine, chiar dacă în ultimele săptămâni a fost subiectul unor dezbateri online.

După ce au început să circule online mai multe clipuri legate de sensibilitatea ecranului de la Galaxy Note 7, mulți și-au pierdut încrederea în respectivul smartphone. Se pare însă că, până la urmă, Gorilla Glass 5 are niște beneficii semnificative. S-ar putea ca respectiva sticlă să nu fie la fel de rezistentă la zgârieturi precum iterațiile anterioare, dar cu siguranță se crapă mai greu atunci când este dată de pământ. La final, ideal ar fi să investiți într-o protecție pentru ecran, deși s-ar putea să nu fie nevoie, dacă reușiți să aveți grijă de el.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele