30 oct. 2015 | 09:00

Veți avea multe motive pentru a juca noul Need for Speed

ACTUALITATE
Veți avea multe motive pentru a juca noul Need for Speed


Cu doar câteva zile rămase până la lansarea oficială a noului joc din seria Need for Speed, acest trailer vă lămurește în privința particularităților de gaming.

Anul trecut am luat cu toții o pauză de la Need for Speed. Cei de la Electronic Arts nu au publicat nou titlu, iar fanii seriei au devenit subit îngrijorați în privința acestui subiect. Din fericire, cei de la Ghost Games se pare că au venit pe un cal alb pentru a salva situația.

Intitulat simplu Need for Speed, noua creație a celor de la Ghost Games, deși este clasificat ca fiind un joc pentru fani, introduce o mecanică de gaming complet diferită față de ceea pe care am văzut-o folosită în anii trecuți. Trecut deja printr-un perioadă de beta restrâns, dezvoltatorii noului titlu au făcut un efort semnificativ pentru ca jocul să fie un succes și să nu fie livrat pasionaților de curse virtuale cu bug-uri majore.

Trailerul de mai sus vine la momentul perfect, încercând să creeze și mai mult interes pentru lansarea iminentă a Need for Speed. La capitolul detalii, ar trebui să ajungă în mâinile posesorilor de Xbox One și PlayStation 4 pe data de 3 noiembrie, în timp ce posesorii de PC-uri vor avea de așteptat până în primăvara lui 2016, un termen foarte vag.

În acest Need for Speed, vor exista 51 de mașini și întreaga colecție va fi disponibilă din momentul în care veți intra prima oară în joc. În continuare va trebui să câștigați bani prin intermediul clasicelor curse pentru a vi le permite, dar veți fi mai relaxați pentru că știți pentru ce trageți. Printre modelele reprezentative se numără BMW M3, Ferrari 458 Italia, Nissan Skyline GTR și Ford Mustang GT.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele