07 sept. 2015 | 12:00

Tot ce trebuie să ştiţi despre noul Need For Speed [VIDEO]

VIDEO
Tot ce trebuie să ştiţi despre noul Need For Speed [VIDEO]

Fanii simulatoarelor de curse cu maşini vor fi bucuroşi să afle detalii despre noul Need for Speed, desprinse din noul trailer.

Se lucrează deja de câteva luni la noul joc din seria Need For Speed. Acesta este primul titlu anunţat după o pauză de câţiva ani şi se pare că va arăta impresionant şi va integra surprinzător de multe elemente de noutate.

Pentru că cei de la Ghost Games, care se ocupă de dezvoltarea jocului, nu au făcut publice foarte multe detalii legate particularităţile de gameplay, chiar dacă au publicat deja două trailere pentru el, foarte mulţi au fost curioşi cum se vor putea juca noul Need For Speed. Răspunsul la această întrebare vine sub forma trailerului de mai sus, intitulat Need for Speed Gameplay Innovations.

Pe lângă faptul că reconfirmă calitatea impresionantă a graficii in-game, acest clip detaliază nu mai puţin de cinci moduri în care vă puteţi relaxa cu cel mai nou NFS. Primul initulat sugestiv Speed implică curse de viteză al căror scop principal este să ieşiţi pe primul loc cu multă măiestrie. Build pune accent pe amalgamul de posibilităţi pe care le aveţi la dispoziţie pentru a vă personaliza bolidul pentru următoarea cursă. Style pune accentul pe provocări de condus de scurtă durată gen drifting ce sunt măsurate cu puncte. Crew implică formare de echipe pentru realizarea de diverse misiuni, iar Outlaw vă pune în competiţie cu poliţia. Toate acestea combinate au un singur scop, acumularea de puncte de reputaţie pe care să folosiţi pentru a evolua în ierarhia jocului.

Dintr-un punct de vedere, elementele de gameplay definite mai sus nu sunt neapărat revoluţionare. Dar dacă împreună vor ajuta la formarea unei experienţe unice, noul Need for Speed s-ar putea să stea la baza reînvierii francizei pe termen lung. Need For Speed va fi lansat pe 3 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele