06 iul. 2015 | 11:09

Turing Phone, telefonul mai tare decât oțelul, are un preț oficial și o dată de lansare

ACTUALITATE
Turing Phone, telefonul mai tare decât oțelul, are un preț oficial și o dată de lansare

Turing Phone ar putea fi un smartphone care să schimbe industria sau un eșec răsunător. După primele informații despre „telefonul mai tare decât oțelul”, acum este aflată data la care îl poți cumpăra.

Turing Phone este creația Turing Robotic Industries și este promis drept un dispozitiv foarte rezistent și care să-ți ofere o comunicare securizată, departe de spionajul agențiilor de informații. Totodată, are și dotări tehnice foarte bune, cum ar fi un ecran full HD de 5,5 inci, un procesor Snapdragon 801 cu patru nuclee și 3GB de memorie RAM. Desigur, are camere foto, una de 13 megapixeli principală și una frontală de 8 megapixeli, iar conectivitatea 4G este disponibilă.

Turing Phone nu va fi exagerat de scump pentru ce oferă, iar pe lângă dotările tehnice va avea un serviciu de criptare automată a apelurilor telefonice. De asemenea, folosește un cititor de amprente. Cu 610 dolari, cât costă cel mai ieftin model și care are 16GB spațiu de stocare, îți cumperi un telefon construit din liquidmorphium, denumirea aliajului fabricat de Turing Robotic Industries și despre care spune că este mai rezistent decât oțelul. Precomenzile încep pe 31 iulie, iar din 22 iulie vei ști în câte versiuni de culoare va fi disponibil telefonul, scrie Mashable.

Telefonul va fi disponibil și în versiuni de 64 și 128GB spațiu de stocare, cu preț de 740, respectiv 870 de dolari. Dacă mai avea nevoie de vreun motiv ca să te apuci să pui bani de o parte, mai trebuie să știi că telefonul va putea fi scufundat în apă până la 10 metri, va avea o baterie de 3.000 mAh, va rula Android Lollipop și va avea un port de încărcare similar MagSafe de la Apple, cablul cuplându-se prin magneți.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele