23 nov. 2014 | 09:27

Noul Need for Speed No Limits nu va fi disponibil pentru PC [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul Need for Speed No Limits nu va fi disponibil pentru PC [VIDEO]

Printr-un nou trailer publicat zilele trecute a fost anunţat oficial următorul joc din seria Need for Speed. Acesta va purta numele de Need for Speed No Limits.

Need for Speed No Limits iOS Android

Deşi aţi fi fost tentaţi să credeţi că cei de la Electronic Arts au uitat de una dintre cele mai valoroase francize din portofoliul companiei, v-aţi fi înşelat. În curând va fi lansat un nou joc din Speed.

Spre deosebire de anii anteriori, noul Need for Speed No Limits va fi lansat exclusiv pentru smartphone-uri şi tablete. Fără o menţiune precisă vizavi de o platformă sau alta, compatibilitatea cu iOS şi Android este probabil prima pe listă. Deşi este un şoc lansarea unui nou NFS fără ca acesta să poate fi experimentat pe console sau PC-uri, partea impresionantă este alta. Anul 2014 va intra în istorie ca fiind primul an, în peste un deceniu, , Xbox sau PlayStation.

Dintr-o postare pe blog în care sunt detaliate mai multe aspecte ale Need for Speed No Limits aflăm că acest episod din populara seria va dezvoltat de acelaşi studio care în trecut s-a ocupat de Real Racing 3. Este vorba de cei de la Firemonkeys. Ca şi elemente de gaming, acest NFS va fi creat de la zero pentru a oferi o grafică incredibilă şi un sentiment de viteză impresionant, toate optimizate pentru dispozitive pe care le avem în permanenţă la noi.

Alte detalii nu se cunosc. Cei de la EA au fost foarte rezervaţi în a detalia povestea jocului, maşinile, caracterele şi opţiunile de personalizare la care vor avea acces jucători. Toate aceste particularităţi vor fi făcute publice în săptămânile şi lunile următoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele