03 iun. 2015 | 09:00

Toate lansările de jocuri de la E3 2015 vor fi disponibile pe YouTube

Gaming
Toate lansările de jocuri de la E3 2015 vor fi disponibile pe YouTube

Dacă aşteptaţi cu interes câteva lansări importante ce vor avea loc în cadrul conferinţei E3 2015, cei de la YouTube v-au pregătit o surpriză.

Amatorii de gaming aşteaptă cu interes mijlocul lunii iunie. Aceasta este cea mai importantă perioadă din an pentru anunţuri din industria jocurilor video datorită .

Respectivul eveniment se va desfăşura în Los Angeles, California în perioada 16 – 18 iunie.

E3 sau Electronic Entertainment Expo va include, ca de fiecare dată, pe lângă standuri, conferinţe de presă separate de la Microsoft, Sony, , EA sau Ubisoft. Practic, majoritatea lansărilor importante din următoarele luni sau următorul an vor beneficia de trailere şi tot acum am putea avea parte de câteva anunţuri pe partea de hardware pentru gaming.

Un PlayStation 4 cu 1TB de spaţiu s-a vehiculat destul de mult în ultima perioadă.

Pentru că va fi foarte dificil să urmăriţi şi să filtraţi toate anunţurile de la E3, cei de la YouTube s-au decis să vă ajute.

Pornind de la această premisă, pe data de 14 iunie vor da drumul la un hub cu conţinut video. Pe lângă transmisiunile live ale conferinţelor importante, vor putea fi vizionate şi fluxuri video live de la Nintendo World Championship. Dacă aveţi o fascinaţie pentru trailere şi sesiuni de gameplay, acestea vor fi de asemenea etalate în respectivul hub.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele