18 iun. 2013 | 13:50

E3 2013 – Wolfenstein The New Order

ACTUALITATE
E3 2013 - Wolfenstein The New Order

In timpul conferintei E3 a fost prezentat una dintre cele mai asteptate iteratii a unui joc care ne-a marcat copilaria, Wolfenstein.

Wolfenstein The New Order

Jocul a fost fara indoiala unul dintre putinele de la acea vreme si unul dintre cele mai populare alaturi de Doom de exemplu. Chiar daca impresiile unora care l-au testat la fata locului nu au fost atat de bune, sunt de parere ca multi dintre cei care au jucat prima versiune il vor incerca cu nerabdare, pentru a retrai cu grafica actuala povestea jocului de acum multi ani. Exista cateva demo-uri ale jocului care infatiseaza atat fragmente din poveste, trailere cinematice, cat si gameplay-ul efectiv. Titlul nu este surprinzator de bun, insa este de calitate. Producatorii au reusit sa redea o parte din experienta de gaming existenta in primul titlu, insa daca sunteti fani FPS nu vi se va parea nimic nou.

Exista o serie de scenarii ce vor impiedica totusi jucatorul sa aiba impresia ca este doar un joc de tip arcade, alte secvente necesitand ceva rabdare pentru rezolvarea de puzzle-uri. De exemplu, jucatorul va trebui sa foloseasca arme specifice bazate pe energie pentru a taia suprafete metalice pentru a progresa la urmatorul nivel. Aceleasi arme pot fi folosite impotriva dusmanilor sau doar pentru a crea noi cai de acces in nivel. Wolfenstein The New Order este asteptat pentru Windows, Xbox 360, Xbox One, PS3 si PS4, la sfarsitul anului 2013.