24 iul. 2015 | 16:52

Surpriza oferită de Google Maps odată cu noul update

ACTUALITATE
Surpriza oferită de Google Maps odată cu noul update

Google Maps este cea mai bună aplicație pentru hărți, iar compania din Mountain View a inclus o surpriză în cel mai nou update.

De curând, Google Maps a primit unul dintre cele mai interesante update-uri. O nouă secțiune din cadrul aplicației, disponibilă doar vouă şi celor de la Google este în egală măsură uimitoare, atractivă și șocanta. Printr-un click pe acest link vi se va afișa pe ecran o hartă cu câteva puncte roșii.

Un click pe oricare dintre ele vă va afișa întregul traseu pe care l-ați urmat într-o anumită dată, fie desprins din utilizarea Google Maps ca soluție de navigație la momentul respectiv, fie decriptat din informațiile de ”geotagging” ale imaginilor urcate vreodată pe Google Photos sau orice alt serviciu Google.

Update-ul, însă, a venit și cu un element mai puțin vizibil, însă mult mai amuzant. Pentru a avea acces la el, nu va trebui decât să activați modul de navigare și să adresați de patru ori întrebarea ”Are we there yet?” (N-am ajuns încă?). A patra oară când veți formula întrebarea, răspunsul dat de aplicație va fi următorul: ”If you ask me again, we won’t stop for ice cream” (Dacă mă mai întrebi o dată, nu ne mai oprim pentru o înghețată). Cei de la BGR au distribuit și un videoclip în care un utilizator prezintă noul ”easter-egg”.