12 oct. 2015 | 07:30

Sony a lansat prima sa telecomandă pentru PlayStation 4

ACTUALITATE
Sony a lansat prima sa telecomandă pentru PlayStation 4

Consola celor de la Sony are parte de prima telecomandă oficială.

Sony PlayStation 4 s-a bucurat de un succes remarcabil pe piață, reușind să-și întreacă în mod categoric rivalul produs de cei de la Microsoft. Acest lucru se datorează în mare parte și faptului că Sony a rezolvat mare parte din problemele de pe PS3. Chiar și așa, compania japoneză a ales să nu includă un senzor infraroșu, motiv pentru care PS4 nu poate fi controlată cu ajutorul unei telecomenzi standard.

Sony pare a fi rezolvat această problemă acum, cu ajutorul unui dispozitiv nou. Telecomanda Bluetooth de 30 de dolari lansată de aceștia vă va permite să accesați extrem de ușor conținut de la aplicații precum Netflix, YouTube sau HBO Go, după cum menționează site-ul Verge. Astfel, avem parte de prima telecomandă Sony care poate accesa cea mai nouă consolă a sa.

Telecomanda Sony 2

Pe piața consolelor, compania japoneză se descurcă excelent, iar Forbes deja susțină că Microsoft nu o va mai putea ajunge din urmă în ceea ce privește vânzările. În al doilea trimestru financiar al acestui an, Sony a vândut de trei ori mai multe console decât companie din Redmond. În acest fel, singurul lucru la care Microsoft mai poate spera este să țină pasul. Nu au trecut decât doi ani de la apariția noii generații, însă deja se pare că avem un câștigător.

Telecomanda Sony 1