08 dec. 2015 | 06:40

Reducere substanțială la PlayStation Now pe o perioadă limitată

Gaming
Reducere substanțială la PlayStation Now pe o perioadă limitată

Popularul serviciu pentru streaming de jocuri, PlayStation Now este disponibil pentru o perioadă limitată la un preț cu 55% mai mic decât de obicei.

După câțiva ani de experimente și o lungă perioadă de beta, PlayStation Now a ajuns să fie disponibil în cea mai mare parte a lumii. Dacă serviciul vă este străin, merită să-l percepeți ca o metodă de a face streaming la jocuri prin plata unui abonament. Cu alte cuvinte, plătiți o taxă lunară și pe consola voastră PlayStation 4 vă puteți juca câteva sute de jocuri de PS3 direct din cloud, fără a le instala.

Din păcate, PlayStation Now a fost considerat pentru mult timp ca fiind un serviciu premium, având în vedere prețul de 20 de dolari pe lună. Partea bună este că, dacă vă încumetați să investiți 100 de dolari în pasiunea voastră pentru gaming, veți avea acces la 12 luni de acces la același serviciu. În contextul în care un abonament pe trei luni la serviciu costă 45 de dolari, este evident că vorbim de o reducere substanțială, de aproximativ 55% față de valoarea reală.

E foarte important să rețineți că această ofertă a fost clasificată ca fiind disponibilă pe o perioadă limitată de către oficialii companiei, fără a menționa exact un termen limită. În orice caz, dacă sunteți deja abonați la PlayStation Now și ați plătit abonamentul pentru câteva luni în avans, puteți profita fără probleme și de oferta de mai sus, cele 12 luni suplimentare fiind adăugate la perioada pe care ați achitat-o deja anterior.

Anunțul pe marginea reducerii la PlayStation Now a fost făcut pe blogul oficial PlayStation. În același context, s-a anunțat disponibilitatea pe platformă a câtorva jocuri noi de la studiourile Warner Bros., inclusiv seria Arkham, Fear sau ultimul Mortal Kombat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele