09 ian. 2015 | 09:49

Probleme cu Yahoo Mail? 3 căi de contact pentru clienţii din România

TUTORIALE
Probleme cu Yahoo Mail? 3 căi de contact pentru clienţii din România

Desele probleme pe care le întâmpină Yahoo Mail în România fac ca numărul românilor care caută un mod de a contacta echipa de suport să crească de la o zi la alta.

Ne-am gândit să le venim în ajutor celor care au probleme cu Yahoo Mail şi să le explicăm care sunt cele mai eficiente patru căi de a contacta echipa de suport a Yahoo Mail.

Probleme cu Yahoo Mail. Prima cale de contact: Help Central

Cei care întâmpină probleme la autentificare (login) sau cred că adresa lor de mail a fost atacată, pot folosi serviciul Help Central. Însă, din experienţă proprie, vă putem spune că numai problemele minore sunt rezolvate aici. Ce-i drept, dacă mailul ţi-a fost atacat, primeşti un răspuns destul de clar că există dubii privind acel cont de Yahoo Mail.

Probleme cu Yahoo Mail. Contact pe Twitter

Cei care au probleme pot contacta echipa de suport Yahoo Mail pe Twitter. Şi utilizatorii din România pot trimite un Tweet, dar trebuie să o facă în engleză. Cei de la Yahoo Customer Care răspund destul de rapid la aceste mesaje.

Probleme cu Yahoo Mail. Contact pe Facebook

Yahoo Mail are şi o pagină de Facebook dedicată celor mai frecvente probleme pe care le întâmpină utilizatorii. Puteţi posta un comentariu la ultima postare pe care o vedeţi pe pagină la momentul accesării ei, postare care să conţină un rezumat al erorii / problemei pe care o aveţi cu Yahoo Mail.