28 feb. 2015 | 10:50

Povestea din Mortal Kombat X este detaliată într-un nou trailer [VIDEO]

ACTUALITATE
Povestea din Mortal Kombat X este detaliată într-un nou trailer [VIDEO]

După o serie de trailere care au scos la iveală , a sosit momentul să înţelegem mai bine povestea iminentului joc.

Dacă v-aţi jucat vreodată un Mortal Kombat pe consolă sau PC, cu siguranţă aţi fost fascinaţi de caracteristicile uneia dintre cele mai populare francize din toate timpurile. Ce a venit însă de fiecare dată pe locul doi este povestea respectivelor jocuri.

Pentru că în Mortal Kombat X s-ar putea ca povestea să reprezinte o parte mai importantă decât s-ar aştepta cineva, un nou trailer pe care îl puteţi viziona mai jos atrage atenţia asupra modului în care o nouă generaţie de caractere pozitive se uneşte pentru a lupta împotriva clonei Mileena şi a armatei sale de rebeli din Outworld. Tot acum aflăm că evenimentele din noul joc se vor desfăşura la 25 de ani distanţă de cele din Mortal Kombat (2011), motiv pentru care vom avea parte de o nouă generaţie de caractere cu care ne putem juca.

Printre acestea se numără Cassie Cage, Jacqueline Briggs – fiica lui Jax, Takashi Takeda – fiul lui Kenshi şi Kung Jin, urmaşul lui Kung Lao. În altă ordine de idei, acest scurt metraj de animaţie este menit să vă trezească şi mai mult interesul până pe 14 aprilie când Mortal Kombat X va avea parte pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One şi PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele